maanantai 9. kesäkuuta 2014

Spring Celebration day 28.5.2014

Yläkoulun kevätjuhla 28.5.2014 oli aika perinteisellä kaavalla toteutettu, viihdyttävä juhlistus kesän alkuun, jossa lukuisat oppilaat esiintyivät muitten oppilaiden iloksi perinteisiin kuuluvaan tyyliin.


Juhlallisuudet avasi paikallinen Radicym, joka esitti kaksi omaa kappalettaan, yhden levyltään ja yhden aivan uutta tuotantoa. Bändi soittaa taitavasti ja omaa loistavaa lavakarismaa. Radicymin jälkeen esiintyi Popstars 8 ja Musat Soimaan 8 yhdessä esittäen kappaleen ´´Onnellinen´´. Esitys oli sulava ja huoleton.


Kasien esitystä seurasi ensimmäinen osa muotinäytöstä, joka on nähty jo useampana vuotena näissä juhlissa.
Vaatemallit olivat vapaaehtoisia 7-9 luokkalaisia tekstiilikäsityökurssilaisia ja asut itsetehtyjä. Ottaen huomioon käsillä olevat resurssit vaatteet näyttivät taidokkaasti tehdyiltä ja persoonallisilta. Tämän jälkeen kahdeksasluokkalaiset esittivät vielä toisen kappaleen, Capital Cities:n Safe and Sound. Sämäkin sujui yhtä luontevasti kun aiempi esitys, hatunnosto kasiluokkalaisten panostukselle. Tästä siirryttiinkin muotinäytöksen toiseen osaan, meno jatkui samaan malliin ja vaatteiden taso myös. Tämän jälkeen vuorossa oli Popstars ja Musat Soimaan 9 vuoro, esittäen kappaleen What a Words. Esittäjien lahjakkuus kuului äänessä ja suoritus oli puhdas. Tästä päästiin 8.luokan ilmaisutaidon ryhmän sketseihin, jotka kuvailivat normaalia koulun arkea. Niihin oli hauskasti lisätty positiivisuutta normaalisti negatiiviisiin tilanteisiin, muuten idea oli ennestään tuttu aikaisemmista juhlista.


Vuorossa oli 9.luokkalaisten Musiikkioppilaiden toinen esitys: Toiveeni Tää. Se oli todella puhdas esitys ja kaksiäänisyydet kruunasivat esityksen. 4 yhdeksäsluokkalaista tyttöä esittivät myös I See Firen Ed Sheeranilta, puhdas ja selvästi harjoiteltu esitys, kokonaisuudessaan juhla oli nautinnollinen ja viihtyisä.

The Spring Celebration day party had many performances, a lot of singing, acting and a fashion show, every performance was clean and well put out. All in all the whole party was entertaining and fun to witness, a great start for the summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti