tiistai 13. maaliskuuta 2012

Snow and happiness


Syksyisen liikuntapäivän lisäksi koulumme järjestää oppilaille viihdykkeeksi myös talviliikuntapäivän. Tällöin oppilaat voivat joko lähteä paikalliseen rinnehiihtokeskukseen laskettelemaan, lähteä laduille hiihtämään tai jäädä koululle viettämään tavallista koulupäivää. Yhdeksäsluokkalaisille on myös tarjolla lumimaalausta koulun pihapiirissä. Paikan päällä on niin urheilijoille kuin opiskelijoillekin tarjolla maittavaa ruokaa. Rinteillä on mahdollisuus ruokailla ja kahvitella myös kahdessa loistavassa rinnekahviossa.





Liikuntapäivänä sää oli hieno ja tunnelma vähintään yhtä korkealla kuin Simpsiön vuoren huippu. Suurin osa piti talviliikuntapäivää mukavana vaihteluna tavallisiin koulupäiviin. Laskettelijat laskivat sekä suksilla että laudalla ja vain harva välttyi kaatumiselta. Suurempia onnettomuuksia ei rinteessä silti tapahtunut.



Koululle jääneille oli järjestetty omaa ohjelmaa. Määrätyissä ryhmissä oppilaat mm. laskivat matematiikkaa, käyttivät atk-luokkaa, harjoittelivat taloustietokilpailuun ja kokkasivat. Yleisin syy koululle jäämiseen oli kiinnostuksen puute.




Koulun pihassa puuhaili myös ryhmä yhdeksäsluokkalaisia värikkään lumikasan äärellä. Nuoret saivat suunnitella maalauksia, jotka yhdistettiin yhdeksi suureksi taideteokseksi. Maaleja suihkutettiin suihkepulloista lumikinokseen ja lopputulos oli näyttävä.


Valitsimme rinteessä myös hienot laskettelutyylit:


Veera 9G
Hankin nämä vaatteet urheiluliikkeestä.



Daniel  7C
Vaatteeni ovat peräisin erilaisista urheiluliikkeistä.

--------


Not only that we have a fall-athletics day, our school also arranges a winter sports day. The students can either go snowboarding, downhill-skiing, cross-country skiing or just stay at school and have a normal schoolday. There was also an opportunity for 9th graders to choose snow painting on the school yard. School offers everyone a tasty lunch.

On the big day the weather was nice and feelings at least as high as the mountain of Simpsiö. Most of the kids thought that sports day was nice change to the usual days. There were no bigger accidents, but only few avoided falling.

People who stayed at school had their very own program. Mathematics, cooking and computing. Usually the reason to stay at school was the lack of interest.

In the school yard was a group of 9th-graders in front of a colorful snow pile. The teenagers planned paintings, that were combined into a large piece of art. The paints were spayed from spray-bottles to the snow and the result was impressive.


We also chose nice skiing-styles:


Veera 9G
I got these clothes from a sports store.


Daniel  7C
My clothes are from different sports stores.

1 kommentti: